Summa sidvisningar

söndag 3 januari 2016

Nytt år, nya utmaningar

God kväll.

Det här blev ju inte alls som jag hade tänkt mig !!!!

I somras när jag startade bloggen var jag taggad och förväntansfull, det planade tyvärr ut i någon sorts trötthet och ännu mera trötthet. För det är just det som jag har varit under hösten TRÖTT.

I dagens samhälle känns detta ordet nästan som giftigt då man helst ska vara en hel perfekt småbarnsmamma med nybakta bullar och ett skinande rent hem. En människa som alltid stryker sin tvätt (även underkläder) En människa som sover 10 timmar per natt,en människa som alltid har ekonomi att mingla, en människa som har målat om huset och fixat taket på samma gång och som alltid har håret i en perfekt uppsättning. JA jag har verkligen försökt vara den där perfekta människan, jag har verkligen försökt att hinna allt och lite till på så kort tid som möjligt. men istället sover jag 4 timmar per natt, på morgonen försöker jag hitta kläder som inte ligger i tvätten eller har något hål på sig. Efter att barn och djur har fått frukost kanske jag själv får i mig något. ÅH just det  jag kanske skulle försöka leta reda på deodoranten. Håret kammas varannan dag och håruppsättning ja det blir en slarvig knut i nacken som jag förövrigt har väldigt ont i då jag sovit i en konstig . förvrängd ställning.

NEJ det går inte jag kan inte vara perfekt.

Riktigt så illa är det inte 2015 har bjudit på många lyckliga stunder och den bästa när våran dotter föddes. Men som sagt tröttheten har gjort sig påmind.

2016 ska då bli mitt bloggår och det ska bli roligt att se vilka utmaningar som väntar stora som små. Det har redan hänt lite saker som jag kommer att återkomma till.

Jag har länge funderat över syftet med bloggen och hur jag ska fånga folks intresse. Det här med inredning är ju väldigt roligt men det känns som att halva Sverige delar den känslan med mig. Så jag har bestämt mig för att fokusera en del på inredning men det blir på mitt eget lilla sätt... NI får se :()
Så nu säger jag välkomna igen till denna halvsnurriga och förhoppningsvis intressanta blogg.

Kram på er.